Xbox Series X Immortals Fenyx Rising Shadowmaster Special Day1 Edition

5 490 L

Immortals Fenyx Rising sjell në jetë aventurë madhështore mitologjike.

Luaj si Fenyx, një gjysmëperëndi e re me krahë në një përpjekje për të shpëtuar perënditë Greke dhe shtëpinë e tyre nga një mallkim i errët.

Merrni kafshë mitologjike, zotëroni fuqitë legjendare të perëndive dhe mposhtni Typhon, Titanin më vdekjeprurës në mitologjinë Greke, në një luftë epike për epokat.

Fati i botës është në rrezik – ju jeni shpresa e fundit e perëndive!

5 490 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124650 Kategori: , , , Etiketa: , ,

Edicioni Shadowmaster i lojës përfshin

  • Armatimet me temë Hadesi: Veshje e përshtatshme për Zotin e Botës, ata që e veshin fitojnë një mjeshtëri të sekreteve dhe hijeve.
  • Helmeta: Një mjeshtër dinak i hijeve, Hades lëviz i paparë midis hijeve të Botës së Nëndheshme.
  • Kali: Shikimi thellë në sytë e këtij kali mund ta tundojë kalorësin e tij në një botë tjetër. Por edhe nëse hyni në hapsire, Abyss do t’ju ndjekë.
  • Krahët: Këto krahë lejojnë që bartësi i tij të bredhë lirisht në botën e nëndheshme dhe të zbulojë të gjitha sekretet e tij të errëta.
  • Feniksi: Fosfori Lajmëtari i Hidhërimit. Puplat e errëta të këtij zogu mbartin vetëm lajme për vdekjen dhe pikëllimin nga Bota e nëndheshme.