Xbox Series S 512GB (i bardhë)

46 989 L

Aparat Xbox Series S 512GB (i bardhë) + levë ekstra seria Xbox

  • Hyni në argëtimin tuaj të preferuar përmes aplikacioneve si YouTube, Netflix dhe më shumë.
  • Luani mbi 100 lojëra menjëherë jashtë kutisë me një provë 1 mujore Xbox Game Pass.
  • Shikoni filma Blu-ray 4K dhe video 4K në Netflix, Amazon, Hulu, Microsoft Movies & TV dhe më shumë.
  • Luaj me miqtë dhe familjen afër dhe larg – ulur së bashku në divan ose nëpër botë në Xbox Live, rrjeti më i shpejtë dhe më i besueshëm i lojërave.
  • Lojërat dhe aksesorët Xbox One punojnë së bashku.

Availability: S’ka stok

SKU: 124563-1 Categories: