Xbox One UFC 4

7 490 L

Formoni Legjendën Tuaj në EA SPORTS UFC 4. Në EA SPORTS UFC 4 luftëtari që ju do bëheni formohet nga stili juaj i luftës, arritjet tuaja dhe personaliteti juaj. Zhvilloni dhe personalizoni karakterin tuaj përmes një sistemi të unifikuar të progresit në të gjitha mënyrat. Kaloni nga amatori i panjohur te super ylli UFC në Modalitetin e ri të Karrierës, provoni origjinën e sporteve luftarake në dy mjedise krejt të reja; Kumite dhe The Backyard, ose sfidoni botën në betejat e reja Blitz ose në Kampionatet Botërore Online për t’u bërë kampion i padiskutueshëm. Në lojë, kombinimet e rrjedhshme nga goditja në goditje ofrojnë lojë më të përgjegjshme dhe autentike të ngritjes, ndërsa heqja e rregulluar dhe mekanika tokësore japin më shumë kontroll në ato faza kryesore të luftës. Pavarësisht se si, ose ku, ju luani EA SPORTS UFC 4 vendos ‘ju’ në qendër të çdo lufte.

S’ka stok

SKU: 124435 Kategori: , ,