Xbox One The Outer Worlds

3 132 L

The Outer Worldsis një sci-fiRPG e re me një lojtar të vetëm nga Obsidian Entertainment dhe Private Division. Ndërsa eksploroni një koloni hapësinore, personazhi që vendosni të bëheni do të përcaktojë sesi zhvillohet kjo histori e drejtuar nga lojtarët. Në ekuacionin e korporatës për koloninë, ju jeni ndryshorja e paplanifikuar.

3 132 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 122816 Kategori: , ,