Xbox One Terminator Resistance

3 490 L

Zgjidhni çfarë lloj heroi veprimi dëshironi të jeni! Pajisni një arsenal epik të armatimit për të vrapuar dhe për të armatosur ose vjedhur e këputur nëpër mjedise të përhapura! Bota nuk është aq falëse si dikur, kështu që do t’ju duhet të gjeni burime për t’ju ndihmuar. Nëse nuk mund ta gjeni atë që kërkoni, atëherë më mirë ta bëni vetë.
ndryshoni fatin e njerëzimit! Mbroni një ekuipazh të larmishëm të mbijetuarish, secili me motivimet dhe historitë e veta. Veprimet që ndërmerrni gjatë lojës do të ndikojnë në mbijetesën e tyre dhe do të ndryshojnë përfundimin që merrni.
Rezistoni kundër makinave! Luftoni kundër Një përzgjedhje të armiqve ikonë nga filmat, përfshirë t-800, si dhe një mori armiqsh që janë krejt të rinj në universin Terminator!

3 490 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 127059 Kategori: , ,