Xbox One NBA 2K21 Standard Edition

3 790 L

NBA 2K21 është publikimi i fundit në seritë NBA 2K me famë botërore, më të shiturat. Me përmirësime emocionuese në lojën më të mirë në klasë, veçoritë konkurruese dhe të komunitetit në internet, dhe mënyrat e thella dhe të larmishme të lojës, NBA 2K21 ofron eksperience emocionuese në të gjitha aspektet e basketbollit dhe kulturës së NBA – aty ku gjithçka është lojë.

3 790 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124272 Kategori: , ,