Xbox One Moto GP 21

7 490 L

Përjetoni Sezonin e plotë 2021 me të gjitha klasat kryesore zyrtare, listat dhe pistat. Më shumë se 120 garues zyrtarë, 20 cirkuite zyrtare dhe karakteristika të reja dhe të përmirësuara si futja e rregullit të ndëshkimit të Long Lap! Karriera Menaxheriale. Krijoni ekuipazhin e ëndrrave tuaja, duke zgjedhur midis ekipeve zyrtare ose një markë të re, dhe më pas zgjidhni stafin tuaj personal, profesionistë të aftë që do t’ju ndihmojnë gjatë sezonit. MENDONI SHPEJT, GARONI SHPEJT.

7 490 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 126721 Kategori: , ,