Xbox One Cyberpunk 2077

8 790 L

Cyberpunk 2077 është një histori aventureske aksionesh në një botë të hapur, e vendosur në Night City, një megalopolis i fiksuar pas fuqisë, magjepsjes dhe modifikimit të trupit. Ju luani si V, një mercenar ilegal që shkon pas një implanti, që është çelësi i pavdekësisë. Ju mund të personalizoni softuerin kibernetik, aftësitë dhe stilin e lojës së karakterit tuaj dhe të eksploroni një qytet të gjerë ku zgjedhjet që bëni formësojnë historinë dhe botën përreth jush.

8 790 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124679 Kategori: , ,