Xbox Game Pass 6 Muaj Account IT

8 399 L

Siguroni akses të pakufizuar në qindra lojëra Xbox X,  Xbox One dhe Xbox 360 me çmime më të lira. Luani lojëra të reja, të parët, ditën kur do të da;in dhe shijo një larmi lojërash, nga filmat e kohëve të fundit, deri te titujt më të vlerësuar. Zbuloni dhe shkarkoni tituj që gjithmonë keni dashur të luani ose rishikoni favoritët që ju kanë munguar. Xbox Game Pass është bileta juaj për një lojë të pafund.

8 399 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 123038 Kategori: , ,