Ultra Dron X14.0 Flash Copter R/C

5 990 L

Dron Ultra X14.0 teper praktik dhe i thjesht ne perdorim.

Jo shpesh ju mund te shihni dronë me dy ngjyra të ndryshme të dritës LED

Dritë e ftohtë e gjelbër dhe e kuqe LED

Diapazoni prej 30 metrash

Bëhuni piloti më i ftohtë i dronit-copter

Droni i bardhë i ftohtë me 4 helika ka përmasa 15 x 15 cm.

5 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 121197 Kategori: ,
Dy nga helikat janë të rrethuar me dritë LED të kuqe dhe dy të tjerët me dritë LED jeshile.
Ju mund ta fluturoni me dron brenda një hapësire prej 30 metrash.
Koha e karikimit esht afërsisht 150 minuta, droni ka një kohë fluturimi afërsisht 7 minuta
Droni vjen me një bateri LiPo që nxirret nga droni kur duhet ta karikoni.
Telekomanda përdor 4 x bateri AAA që duhet të blihen veçmas.