Timon Hori Racing Wheel Overdrive për Xbox One/Xbox Series X/PC

15 900 L

Me timonin e garave Hori Racing Wheel Overdrive do përjetoni ndjesinë e plotë dhe reale të garave të vërteta. Cilësia më e lartë dhe opsionet “full” e bëjnë këtë paisje, aksesorin që ju duhet për një ekpseriencë fantastike gjatë lojës. Nuk ka rëndësi nëse do e përdorni në PC apo X-Box, performanca është ekzaktësisht e njëjta.

15 900 L

Shto në shportë
Bli Tani
Kategori: , ,
  • Timoni dhe pedalet e garave kanë madhësi të plotë, të optimizuara për simulimin autentik të garës.
  • Rrezja e kthesës 270 gradë me opsione të rregullueshme.
  • Me opsion për të rritur sigurinë në relieve të vështira, me sistemin e konandave për kodra.
  • Kompatibël me Xbox Series X | S, Xbox One dhe Windows 10
  • Pedale të përmirësuara më të mëdha dhe më të forta
  • Menaxhoni parametrat me aplikacionin shoqërues për PC dhe Xbox
  • Licencuar zyrtarisht nga Microsoft