Tastierë GEMBIRD Multimedia | KB-UM-106

890 L

Saktësia në gishtat tuaj!

9 taste multimediale praktike
Shkrimi i heshtur dhe i rehatshëm
Tastierë multimedia me madhësi standarde
9 taste praktike multimediale për internet dhe muzikë

890 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: A05937 Kategori: ,
Lidhja: USB
Përmasat 450 x 145 x 25 mm
Pesha: 425 g
Gjatësia e kabllit: 145 cm

Windows 7/8/10Kërkesat e sistemit

  • Një port USB