Set GEMBIRD Bamboo (Tastierë & Mouse) | EG-KBM-001

2 290 L

Natyra ne gishtat tuaj !

Bambu natyrore biodegraduese
Prodhim eko-miqësor
Taste multimediale
Tastierë dhe mous USB me bambu
4 butona  për Internet, Email, Favorites dhe Llogaritësi
Mouse optik me 3 butona me rrotull

2 290 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: A05909 Kategori: ,
Taste: 105 + 4 taste multimedialë
Mousi: 3 butona, rrota e lëvizjes
Lidhja: USB 3.0 / 2.0 / 1.1
Përmasat: Tastierë 400 mm x 21 mm x 154 mm
Pesha neto Tastierë 0,78 kg, mousi 0,1 kg
Gjatësia e kabllit: Tastiera 1.6 m, mousi1.54 m