Switch Yono And The Celestial Elephants (Code In A Box)

2 289 L

Eshtë koha për aventurë!

  • Elefantët janë mbrojtës të fuqishëm të botës, lindur nga yjet një herë në mijëvjeçar.
  • Kjo është epoka e Elefantit Yono. Por Yono është ende shumë i ri dhe në një mbretëri të banuar nga njerëz feudalë, skelete të pavdekshëm dhe Robotë, nuk është e lehtë të mbash trungun e dikujt larg nga telashet.
  • Yono dhe Elephanti Qiellor është një aventurë madhështore, që përmban enigma të dizajnuara me kujdes, gjueti thesari, luftra  dhe një botë të mbushur me njerëz.
  • Luaj si një elefant i ri me detyrë të shpëtojë një botë që nuk e ka parë kurrë më parë dhe të eksplorosh historinë e pasur të një mbretërie ku njerëzit, zombiet dhe robotët jetojnë krah për krah.

2 289 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124961 Kategori: , ,