Switch Wolfenstein Youngblood Deluxe Edition

3 490 L

  • Nëntëmbëdhjetë vjet pas ngjarjeve të Wolfenstein II, BJ Blazckowicz është zhdukur pas një misioni në Parisin e pushtuar nga nazistët. Tani, pas viteve të trajnimit nga babai i tyre i ngurtësuar në betejë, vajzat binjake të BJ, Jess dhe Soph Blazkowicz, janë detyruar të veprojnë.
  • Bashkohuni me një mik ose luani vetëm. Nivele të larta, eksplorimi dhe misionet e plota për të zhbllokuar aftësi të reja, armë, vegla, kozmetikë dhe më shumë për të plotësuar stilin tuaj të lojës dhe për të personalizuar pamjen tuaj.
  • Wolfenstein: Youngblood paraqet përvojën më të hapur të Wolfenstein deri më tani. Nga një bazë e re operacionesh e vendosur thellë në zemër  të Parisit, planifikoni se si dhe kur të sulmoni dhe çmontoni regjimin nazist.

3 490 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 122208 Kategori: , ,