Switch Untitled Goose Game

4 389 L

  • Bëni rrugën tuaj nëpër qytet, nga kopshtet e pasme të njerëzve në dyqanet e rrugëve të larta deri tek gardhet e fshatit, duke bërë shaka, duke vjedhur kapele, duke u tallur shumë, dhe në përgjithësi duke prishur ditën e të gjithëve.
  • Një patë e tmerrshme (kjo je ti)
  • Një qytet plot me njerëz që thjesht përpiqen të vazhdojnë ditën e tyre (ju i urreni ata).
  • Një buton i përkushtuar i gagaritjes!

4 389 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124620 Kategori: , ,