Switch The Outer Worlds

3 790 L

  • Në Botët e Jashtme, ju zgjoheni nga letargjia në një anije koloniste që humbi në tranzit për në Halcyon, kolonia më e largët nga Toka e vendosur në buzë të galaktikës, gjeni veten në mes të një komploti të thellë që kërcënon ta shkatërrojë atë.
  • Ndërsa eksploroni skajet më të largëta të hapësirës dhe ndesheni me fraksione të ndryshme, që garohet për pushtet, personazhi që vendosni të bëheni do të përcaktojë se si shpaloset kjo histori e drejtuar nga lojtarët.
  • Në ekuacionin e korporatës për koloninë, ju jeni ndryshorja e paplanifikuar.

3 790 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 123924 Kategori: , ,