Switch Super Smash Bros. Ultimate

9 290 L

  • Faza të reja dhe luftëtarëve u bashkohen listat e kombinuara të çdo lojë të kaluar Super Smash Bros.
  • Sfidoni të tjerët në çdo kohë, kudo, pavarësisht nëse jeni në shtrat ose në lëvizje
  • Luaj çfarëdo mënyre që dëshiron – lokalisht, në internet, në modalitetin TV, mënyrën Tabletop, mënyrën e dorës, apo edhe me levat GameCube.
  • Luftoni më shpejt dhe më inteligjent me teknikat e reja dhe kthyese, si mburoja perfekte dhe dredhi ajror.
  • Përballuni në betejat e 2-4 lojtarëve ose luani kundër kompjuterit.

9 290 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 121004 Kategori: , ,