Lojë për Switch Speed 3 Grand Prix

4 990 L

Hyni në pistë dhe tregoni se ju jeni shoferi më i mirë i të gjitha kohërave! Zgjidh makinën tënde të preferuar të garës dhe garo për vendin e parë në të gjitha stinët për të kërkuar titullin e Kampionatit. Vozitni lirshëm për të shmangur konkurencën dhe lini ata të shohin targën tuaj! Udhëhiqni garën në të gjithë botën, bëni që të gjithë ta dinë që ju jeni lideri. Garo nëpër shkretëtirat amerikane, copëto asfaltin e pistës gjerman, garo në fshatin britanik dhe zhvendosu nëpër rrugët e mbushura me neone të Tokios! Varet nga ju nëse doni të bëheni një legjendë e vërtetë!

4 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 125463 Kategori: , , ,