Switch My Riding Stables 2 A New Adventure

7 989 L

  • Drejtoni stallen tuaj të hipizmit plot me kuaj dhe kujdesuni mirë për kafshët dhe mysafirët tuaj.
  • Shëtisni lirshëm nëpër botën e lojërave të hapura, përmes një larmie të gjerë peisazhesh.
  • Kontrollet e hipjes janë intuitive.
  • Shpejtësia, aftësia dhe guximi kërkohen për lojërat e montuara dhe hipizimit që janë edhe emocionuese edhe argëtuese!
  • Stërvituni fort dhe kërkoni fitoren në turne!

7 989 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 125044 Kategori: , ,