Switch Mario & Sonic At The Tokyo Olympics Games 2020

7 989 L

  • Konkurrojnë në sporte-olimpiada krejt të reja olimpike, sërf, ngjitje sportive, karate, dhe një larmi ngjarjesh, duke përfshirë gjuajtje me hark, gjimnastikë, xhudo, boks, maratonë, futboll, kuaj, vrapim dhe shumë më tepër.
  • Përjetoni lojërat Olimpike në një mënyrë krejt të re me 10 ngjarje nostalgjike 2D që sjellin Mario, Sonic dhe miqtë përsëri në rrënjët e tyre klasike.
  • Zgjidhni nga një kast i pabesueshëm personazhesh, përfshirë Mario, Luigi, Sonic, Tails, Yoshi, Amy Rose, waluigi, Dr. Eggman, dhe shumë më tepër!
  • Ka kaq shumë mënyra për të luajtur në Nintendo Switch tuaj! Kënaquni me një larmi stilesh loje, duke përfshirë kontrollet e lëvizjes dhe butonit, Joy-Con të vetëm dhe të dyfishtë, një-lojtar dhe multiplayer, lokal dhe në internet!

7 989 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 122884 Kategori: , ,