-13%

Switch Mario Kart Live Circuit Luigi (Set)

12 170 L

  • Përdorni sistemin tuaj Nintendo Switch për të kontrolluar një Mario Kart të jetës reale.
  • Krijoni një kurs në shtëpinë tuaj duke vendosur porta dhe shikoni garën të marrë jetë në ekran në realitetin e shtuar.
  • Karti do të reagojë ndërsa rritni, goditni sende dhe lëvizni gjatë rrugëtimit.
  • Shkyçni mjediset në lojë, portat, kostumet dhe më shumë ndërsa luani.
  • Deri në 4 lojtarë mund të garojnë nëpër shtëpi së bashku (kërkohen lojëra shtesë, sisteme dhe karta; Shiten veçmas)

12 170 L

Shto në shportë
Bli Tani
Kategori: , ,