Switch Lego Worlds

4 789 L

  • Përjetoni një galaktikë të Botëve të bëra tërësisht nga tullat LEGO
    LEGO Worlds është një mjedis i hapur i krijuar në mënyrë procedurale.
  • Botët e bëra tërësisht nga tulla LEGO të cilat mund t’i ndryshoni lirisht dhe t’i mbushni  me modelet LEGO
  • Krijoni gjithçka që mund të imagjinoni , ose përdorni mjete të peizazhit në shkallë të gjerë për të krijuar vargje të gjera malore dhe për të vendosur botën tuaj me ishuj tropikal
  • Eksploroni duke përdorur helikopterë, dragonj, motorë apo edhe gorilla dhe zhbllokoni thesare që përmirësojnë lojën tuaj
  • Shikoni krijimet tuaja të vijnë në jetë përmes personazheve dhe krijesave që bashkëveprojnë me ju dhe me njëri-tjetrin në mënyra të papritura

4 789 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 117390 Kategori: , ,