Switch Lego The Ninjago Movie Videogame

4 989 L

  • Gjeni ninjën tuaj të brendshme me Lojën LEGO NINJAGO krejt të re!
  • Luaj si ninjat tuaja të preferuar, Lloyd, Jay, Kai, Cole, Zane, Nya dhe Master Wu për të mbrojtur ishullin e tyre nga Lordi i keq Garmadon dhe Ushtria e tij e Shark.
  • Zotëroni artin e Ninjave duke vrapuar në mur, duke kërcyer lart dhe duke luftuar armiqtë e Ninjago për t’u renditur dhe për të azhurnuar aftësitë luftarake të ninja-s.
  • Vetëm në Video Lojën LEGO NINJAGO do ta përjetoni filmin në 8 lokacione të mbushura me aksion. Dhe me Battle Maps, luani kundër miqve dhe familjes në gara deri në katër lojtarë!

4 989 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 117942 Kategori: , ,