Switch Lego The Incredibles

4 489 L

  • Lojtarët duhet të punojnë së bashku dhe të kombinojnë aftësitë ikonike dhe fuqitë unike të familjes Parr për të ndërtuar struktura masive LEGO
  • Lojtarët mund të kryejnë misione anësore të mbushura me aksione dhe të mposhtin super te këqinjt që kontrollojnë rrethet e qytetit në një botë të hapur që ofron një përvojë interesante të lojës falas
  • Lojtarët mund të modifikojnë pamjen dhe aftësitë e karakterit të tyre duke përdorur një temë të personalizuar në mënyrën Edna E.

4 489 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 120731 Kategori: , ,