Switch Immortals Fenyx Rising

7 989 L

Immortals Fenyx Rising ™ sjell në jetë aventurë madhështore mitologjike.

Luaj si Fenyx, një gjysmë-perëndi e re me krahë, në një përpjekje për të shpëtuar perënditë greke. Fati i botës është në rrezik – ju jeni shpresa e fundit e perëndive.

– Lidhni fuqitë e perëndive si shpata e Akilit dhe krahët e Daidalos për të luftuar armiq të fuqishëm dhe për të zgjidhur enigma antike.
– Luftoni kafshët ikonike mitologjike si Ciklopi dhe Medusa në luftime dinamike në ajër dhe në tokë.
– Përdorni aftësitë tuaja dhe armët e ndryshme, duke përfshirë shigjeta vetë-drejtuese, telekinezë dhe më shumë, për dëmtime shkatërruese.
– Zbuloni një botë të stiluar të hapur në të shtatë rajone unike, secila e frymëzuar nga perënditë.

S’ka stok

SKU: 124645 Kategori: , ,