Switch Fifa 21

6 290 L

FIFA 21 ka përmirësuar inteligjencën dhe vendimmarrjen e lojtarëve në nivele të reja me dhe pa top, duke krijuar lëvizje më reale dhe më të informuara, duke u mbështetur në intensitetin e situatave 1 vs 1 dhe duke zhbllokuar kushtet për një përvojë të reale në futboll që shpërblen ju për krijimtarinë dhe kontrollin tuaj në të gjithë fushën.

6 290 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124263 Kategori: , ,

Bëjini pre-order Fifa 21 dhe përfitoni:
• 3 Rare Gold Packs,3 javë nga 1 për cdo javë
• Hua lojtarin e Coverit për 5 ndeshje FUT
• FUT Ambassador Player Pick. Zgjidh një nga tre lojtarët për 3 ndeshje FUT
• Uniformat e vecanta FUT dhe produkte për stadiumin