Switch Dragon Ball Xenoverse 2

5 490 L

  • DRAGON BALL Xenoverse 2 vjen në Nintendo Switch ™ me funksionalitet krejt të ri!
  • Luaj me deri në 6 lojtarë njëkohësisht përmes wireless lokale! Përveç të njëjtës lojë të shkëlqyeshme në internet, versioni Nintendo Switch  gjithashtu mbështet betejat lokale të bosëve të bastisjes së kooperativave me deri në 6 lojtarë dhe 3 me 3 ne ndeshje.
  • Aktivizoni lëvizjet përfundimtare me kontrollet e lëvizjes! Lëvizni Joy-Con ™ së bashku me ikonat në ekran për të kryer të gjitha llojet e lëvizjeve  klasike të DRAGON BALL në betejë me duart tuaja.
  • Mbështet multiplayer të përbashkët lokal! Një Nintendo Switch i vetëm është gjithçka që ju nevojitet për të shijuar shpejtësinë 1 në 1 kundrejt ndeshjeve kudo që shkoni!

5 490 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 117412 Kategori: , ,