Smart Watch Amazfit Bip U Pro Black

9 990 L

SMART WATCH AMAZFIT BIP U PRO BLACK

Mbani nën kontroll shëndetin dhe gjendjen tuaj fizike me orën inteligjente Bip U Pro GPS nga Amazfit.

  • Kjo orë inteligjente përmban mbi 60 mënyra të ndryshme sporti.
  • GPS i integruar, ju mundëson të gjurmoni aktivitetin tuaj me preçzion.
  • Rrezistent ndaj ujit: Mund të kontrolloni parametrat tuaj në pshinëa po det.
  • Mat oksigjenin dhe ritmin e zemrës, duke ju ndihmuar të kuptoni gjëndjen tuaj gjatë ushtrimeve.
  • Këto të dhëna mund të shihen lehtësisht në ekranin e madh me ngjyra 1.43 “të Bip U Pro apo në aplikacionin e smartphonit (Android dhe IOS)