Skuter Elektrik Patona E-Scooter PT13 8.0″

35 990 L

Jini të shpejtë, të pa stresuar , miqësor ndaj mjedisit dhe  lëvizni me shumë argëtim.

Për distanca të shkurtra / mesatare: universitet, shkollë, punë, pazar.

– E-skuterët tanë janë krijuar për përdorim të përditshëm.

35 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
 • Materiali: aliazh i lehte magnezium-alumini me veshje mbrojtese nga korrozioni.
 • Bateria (e instaluar përgjithmonë): 36 V / 5,2 Ah / 180 Wh / 18650 qeliza
 • LED
 • Përmasat (e hapur): 1020-1170 x 432 x 450 mm
 • Përmasat (të palosura): 1019 x 470 x 450 mm
 • Lartësia e rregullueshme e timonit.
 • Shpejtësia maksimale: 20 km / orë
 • Diapazoni: afërsisht 15-20 km
 • Fuqia maksimale: 250 W
 • Lloji i gomës: goma prej gome të plotë me huall mjalti 8 inç
 • Njësia e ngarkimit të tensionit të hyrjes: 100-240 V ~, 50 / 60Hz
 • Koha e karikimit: afërsisht 3 ore
 • Metoda e frenimit: frena elektrike / daulle
 • Drita e përparme / e pasme: LED
 • Pesha pa paketim: 13 kg
 • Pesha me paketim: 16 kg
 • Mbrojtur nga spërkatja e ujit
 • Në përputhje me StVZO