Router Tp-link Deco E3(2-pack) Ac1200 Wi-fi

12 490 L

Tp-link Deco E3

▪ Deco përdor një sistem njësish për të arritur një mbulim pa ndërprerje Wi-Fi në të gjithë shtëpinë – eleminoni njëherë e përgjithmonë zonat e dobëta të sinjalit!

▪ Një Deco E3 me dy pako (1 router – Deco E4R dhe 1 zgjerues – Deco M3W) ofron Wi-Fi në një sipërfaqe deri në 2,400 metra katrorë (versioni i BE).

▪ Merrni më tej mbulim me rrjetë Wi-Fi duke lidhur thjesht më shumë shtrues shtesë të Deco  M3W në prizën e murit.

▪ Me teknologjinë e përparuar Deco Mesh, njësitë punojnë së bashku për të formuar një rrjet të unifikuar me një emër të vetëm të rrjetit. Pajisjet kalojnë automatikisht midis Decos ndërsa lëvizni nëpër shtëpinë tuaj për shpejtësitë më të shpejta të mundshme.

▪ Deco E3 ofron lidhje të shpejta dhe të qëndrueshme me shpejtësi deri në 1167 Mbps dhe punon me ofruesin kryesor të shërbimit të internetit (ISP) dhe modemin.

▪ Deco mund të trajtojë trafikun edhe nga rrjetet më të ngarkuara, duke siguruar lidhje pa vonesë për deri në 100 pajisje.

▪ Kontrollet prindërore kufizojnë kohën në internet dhe bllokojnë faqet e internetit të papërshtatshme sipas profileve unike të krijuara për secilin anëtar të familjes.

▪ Konfigurimi është më i lehtë se kurrë me aplikacionin Deco atje për t’ju ecur në çdo hap.

12 490 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: A00849 Kategori: ,
POWER
AC adapter input Deco E4R: 100-240V~ 50/60Hz 0.3A
Deco M3W: 100-240V~ 50/60Hz 0.3A
AC adapter output Deco E4R: 12V ⎓ 1A; Deco M3W: N/A
HARDWARE FEATURES
Ports Deco E4R: 2 10/100Mbps WAN/LAN Ports, 1 Power Port; Deco M3W: N/A
Button Deco E4R: 1 Reset button; Deco M3W: 1 Reset button
Flash Deco E4R: 16 MB; Deco M3W: 8 MB
SDRAM Deco E4R: 128 MB; Deco M3W: 128 MB
Dimensions Deco E4R: 7.5 × 3.6 × 3.6 in. (190.5 × 90.7 × 90.7 mm)
Deco M3W (without plug): 4.9 × 2.7 × 1.4 in. (124 × 69 × 35 mm)
Antenna Type Deco E4R: 2 internal dual-band antennas
Deco M3W: 2 internal dual-band antennas
WIRELESS FEATURES
Wireless Standards IEEE 802.11 ac/n/a 5 GHz, IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz
Frequency 2.4 GHz and 5 GHz
Signal Rate 867 Mbps at 5 GHz, 300 Mbps at 2.4 GHz
Transmit Power FCC: <30 dBm, CE: <20 dBm (2.4 GHz), <23 dBm (5 GHz)
Wireless Security WPA-PSK/WPA2-PSK
SOFTWARE FEATURES
Quality of Service WMM
IPv6 Support
WAN Type Dynamic IP/Static IP/PPPoE/L2TP/PPTP
Management Local Management, Remote Management
DHCP Server, Client
Port Forwarding Support
Firewall Security SPI Firewall
Protocols Supports IPv4 and IPv6
Advanced Features Parental Controls
Quality of Service (Deco E4R)
Advanced Functions Monthly Reports
Auto FW Update
Expand Wi-Fi by adding more Deco units
Guest Network 2.4 GHz guest network x 1
5 GHz guest network x 1
APP Easy setup via Deco App
Working Modes Router, Access Point
OTHERS
Certification CE, FCC, IC, NCC, BSMI, IDA,RCM, JPA, JRF, VCCI, KC, RoHS
Package Contents 1 router Deco E4R
1 wall-plug extender Deco M3W
1 RJ45 Ethernet cable
1 power adapter
1 quick installation guide
Smartphone/Tablet Requirements iOS 9.0 or later, Android 4.4 or later
Environment Operating Temperature: 0℃~40℃ (32℉~104℉)
Storage Temperature: -40℃~70℃ (-40℉~158℉)
Operating Humidity: 10%~90% non-condensing
Storage Humidity: 5%~90% non-condensing