ROUTER TP-LINK Archer AX50 AX3000 Wi-Fi

17 490 L 19 490 L

Kurseni 2000 L
  • Teknologjia Wi-Fi 6 (802. 11ax) siguron deri në 3 herë shpejtësi më të lartë, 4 fish kapacitet dhe  75% më pak luhatje, krahasuar me gjeneratën para-ardhëse Wi-Fi 5. Ndërkohë proçesori Intel dual-core, siguron një eksperiencë fluide dhe pa shkëputje..
  • Ruter me 4-Stream Dual Band ultra i shpejtë (2402 Mbps on 5 GHz band and 574 Mbps on 2. 4 GHz band) ideal për Gaming dhe Streaming.
  • Mundësi për të lidhur deri në 40 paisje njëherësh, nëpërmjet teknologjisë OFDMA.
  • Më i sigurtë: Mbroni rrjetin tuaj dhe pajisjet e lidhura me një abonim falas gjatë gjithë jetës në TP-Link HomeCare­, ku përfitoni antivirusin, kontroll prindëror, dhe QoS..
    Konfigurimi dhe instalimi i thjeshtë: konfiguroni routerin tuaj për disa minuta me aplikacionin e fuqishëm TP-Link. Archer AX50 mbështet të gjitha standardet e mëparshme 802.11 dhe të gjitha pajisjet Wi-Fi.
SKU: A00832 Categories: