Robot Program A Bot 46 Cm

6 290 L

Robot Program A Bot është një robot i bukur 46 cm i gjatë. I pajisur me një panel të integruar me buton, është e mundur që të programoni një Bot A për ta bërë atë të kryejë deri në 48 veprime të ndryshme. Roboti kryen shprehje të fytyrës, kontroll të gjesteve, efekte zanore robotike dhe lëkundje të krahut, etj.

6 290 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124977 Kategori: ,