Robot Maze Breaker 20Cm

3 290 L

Robot interaktiv i pajisur me funksion për regjistrim dhe riprodhim zëri me tingull robotik.

E kontrollueshme përmes aplikacionit të disponueshëm në App Store dhe Google Play.

E aftë të kryejë një seri komplekse veprimesh automatikisht.

Eshtë në gjendje të ndjekë një rrugë të gjurmuar dhe të ndërveprojë me një të ngjashme.

3 290 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 118695 Kategori: ,