Robot Dog Zigito Junior 28 Cm

4 990 L

Zigito Dog Robot është loja juaj e re robotike me katër këmbë!
Përdorni topin si një telekomandë normale ose hidheni atë dhe karremi juaj i besueshëm do ta ndjekë atë.

4 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124973 Kategori: ,