PS5 The Nioh Collection

9 990 L

Defy Death dhe Unleash your Darkness

Në këtë koleksion të gjerë, udhëtoni nëpër Japoninë e epokës Sengoku për t’u përballur me armiq të errët dhe luftëtarë legjendar në luftime të shpejta të forta. Zotëroni mënyrën e samurait në Nioh, pastaj lëshoni errësirën tuaj të brendshme në Nioh 2 – secili rimbohet dhe përmirësohet me ekspertizë për PS5.

Zbuloni sagën e plotë të Nioh me të gjashtë zgjerimet kryesore të përfshira.
Luftoni me kërcënimin Yokai në një shënjestër 120fps * me kohë ngarkese ultra të shpejtë.
* Gameplay me 120fps kërkon një monitor të përputhshëm që mund të mbështesë këtë veçori

9 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 125715 Kategori: , , , Etiketë: