PS5 Riders Republic Freeride Special Day1 Edition

8 789 L

8 789 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124654 Kategori: , , Etiketë:

Hidhuni në sheshin e lojërave masive për multiplayer të RIDERS REPUBLIC!

Takoni dhe konkurroni me lojtarë të tjerë, ngasni fort me një gamë emocionuese aktivitetesh të tilla si biçikletë, ski, dëborë, kostum ajror dhe kostum ajror raketë.

Jetoni nga fantazia e kalorësit ndërsa bredhni të lirë në një botë të madhe, të gjallë të hapur, gjithnjë gumëzhimë me lojtarët e tjerë përreth jush.

Zhytuni në parqet ikonike kombëtare amerikane, duke përfshirë Bryce Canyon, Yosemite Valley, Mammoth Mountain … të gjitha të krijuara që ju të copëtoheni !