PS5 Maneater

5 990 L

5 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 125216 Kategori: , , Etiketë:

Luftë e larmishme, bindëse – Beteja të egra, duke përfshirë grabitqarët e tjerë të zonës ose luftën kundër llojeve të ndryshme të gjuetarëve njerëzorë që fillojnë nga të dehurit e qytetit deri në Rojet Bregdetare.

Zhvilloni në një Legjendë – Ushqeni me njerëz dhe jetë të egër për të rritur peshkaqenin tuaj dhe gjeni pre të peshkaqenit për të evoluar peshkaqenin tuaj në shtigje të shumta të mundshme.

Eksploroni Gjirin – 7 rajone të mëdha duke përfshirë gjirin e bregdetit të gjirit, plazhe turistik, porte industriale, oqean të hapur dhe më shumë. Përjetoni një botë të gjallë me një cikël të plotë dite / nate.

Marka