PS5 Lost Judgment

7 490 L

Provoni format e dallueshme të arteve marciale të Yagamit në mënyrë që të arrini në fund të çështjes
Shfrytëzoni qëndrimin e Vinçit, Tigrit dhe gjarprit të ri, një stil i këndshëm që mund të shmangë dhe kthejë goditjet e kundërshtarit, duke përdorur energjinë e tyre kundër tyre
Përdorni arsenalin e trukeve detektivë të Yagamit me pajisje të reja, gjurmimin e fshehtë të të dyshuarve dhe metodat dinak të infiltrimit
Mos lini asnjë gur pa lëvizur në ndjekje të së vërtetës ndërsa merrni përsipër raste në Tokio dhe Yokohama

7 490 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 126921 Kategori: , , Etiketë: