PS5 Ghost Of Tsushima Director’s Cut

9 990 L

Në fund të shekullit të 13 -të, perandoria mongole ka shkatërruar kombe të tëra gjatë fushatës së tyre për të pushtuar Lindjen. Ishulli Tsushima është gjithçka që qëndron midis Japonisë kontinentale dhe një flote masive pushtuese mongole të udhëhequr nga gjenerali i pamëshirshëm dhe dinak, Khotun Khan.

9 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 127128 Kategori: , , ,

Ghost of Tsushima Director’s Cut përmban:

Ghost of Tsushima Director’s Cut game
Iki Island expansion
Legends online co-op mode
Digital mini art book
Director’s commentary
One Technique Point
Charm of Hachiman’s Favour
Hero of Tsushima Skin Set