PS4 XIII Limited Edition

5 990 L

Limited Edition përmban lojën plus :

  • Një kuti çeliku të koleksionistit prej metali në të dy anët,
  • Një mëngë unike të koleksionistit
  • 3 printime arti
  • Fonogramën origjinale të lojës në format dixhital .
  • Xiii Arma klasike e Artë Skins Pack.

5 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 125371 Kategori: , ,
  • Një drejtim i ri artistik që respekton veprën origjinale dhe modelin e saj portreti të hijezimit.
  • Lojë e larmishme me faza veprimi, infiltrimi dhe eksplorimi dhe luftime të ashpra me shumë lojtarë.