PS4 Worms Battlegrounds

2 990 L

Worms Battlegrounds

Worms Battlegrounds është një lojë taktike / strategji e bazuar në manovrat e artilerisë.

Gameplay vijon në lojërat e mëparshme të serisë, në të cilat ekipet e krimbave përdorin me një larmi armësh dhe sendesh në mënyrë që të eliminojnë skuadrat kundërshtare.

2 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 115484 Kategori: , ,