PS4 VR Doom 3

2 790 L

Një pushtim demonik ka pushtuar objektin kërkimor marsian të Korporatës Ajrore të Unionit, duke lënë tmerrin dhe vdekjen në vazhdën e tij. Ju jeni një nga të paktët të mbijetuar, një detar me qasje në një arsenal armësh. Luftoni rrugën tuaj përmes korridoreve të errësuara, klaustrofobike të objektit kërkimor dhe në Ferr për të ndaluar pushtimin që të arrijë në Tokë.

DOOM 3: VR Edition gjithashtu përfshin të dy zgjerimet – Ringjallja e së Keqes dhe Misioni i Humbur. Në Misionin e Humbur ju jeni i mbijetuari i vetëm i Bravo Team,

2 790 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 126214 Kategori: , , Etiketë: