PS4 Uncharted 4 A Thief’s End PlayStation Hits

1,250 L 2,490 L

Kurseni 1240 L

Tre vjet pas ngjarjeve të Uncharted 3, Nathan Drake me sa duket ka lënë pas botën e gjuetisë së fatit. Sidoqoftë, nuk duhet shumë kohë që aventura të vijë duke telefonuar kur vëllai i Drake, Sam, rishfaqet duke kërkuar ndihmën e tij për të shpëtuar jetën e tij dhe duke ofruar një aventurë Drake nuk mund t’i rezistojë. Në gjueti për thesarin e humbur prej kohësh të Kapitenit Henry Avery, Sam dhe Drake fillojnë një udhëtim për të gjetur Libertalia, utopinë pirate thellë në pyjet e Madagaskarit. Uncharted 4: A Thief’s End merr lojtarët nëpër botë, përmes ishujve të xhunglës, qyteteve urbane dhe majave të mbuluara me dëborë në kërkim të pasurisë së Avery.

SKU: 119823 Categories: