PS4 Tom Clancy’s The Division 2

2 490 L

Washington DC është në prag të kolapsit. Paligjshmëria dhe paqëndrueshmëria kërcënojnë shoqërinë tonë dhe thashethemet për një grusht shteti në Kapitol po përforcojnë vetëm kaosin. Të gjithë agjentët aktivë të Divizionit janë dëshpërimisht të nevojshëm për të shpëtuar qytetin para se të jetë vonë. Divizioni 2 është ndërtuar me një mentalitet “në fund të lojës”, duke siguruar që lojtarët të kenë gjithmonë akses në aktivitete të freskëta, unike dhe të larmishme shumë kohë pas përfundimit të fushatës kryesore. Endgame do të prezantojë sfida të reja dhe sisteme përparimi, kthesa dhe surpriza unike, dhe për herë të parë, bastisje. Divizioni 2 do të ofrojë përmbajtje të rregullt të re pas lëshimit: qasje në një vit të plotë të misioneve shtesë të drejtuara nga historia, zgjerimeve të hartave dhe mënyrave të lojës.

2 490 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 121238 Kategori: , ,