Ps4 The Witcher 3 Wild Hunt GOTY

3 990 L

Bëhuni një vrasës përbindësh dhe filloni një udhëtim epik për të gjurmuar fëmijën e profecisë, një armë e gjallë e aftë për shkatërrim.
Edicioni i Lojërave të Vitit përfshin The Witcher 3: Wild Hunt, të gjitha 16 DLC-të dhe 2 Paketat Zgjeruese: Zemrat prej Guri dhe Gjaku dhe Verë.

3 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 114301 Kategori: , ,