PS4 Spyro Reignited Triology

3,790 L 4,990 L

Kurseni 1200 L

Rindizni zjarrin me versionet e rimaktivuara të tre lojërave origjinale, Spyro the Dragon, Spyro 2 Ripto’s Rage! dhe Spyro Viti i Dragoit
Mjeshtri origjinal i pjekjes është kthyer! Djegie të njëjta të sëmura, i njëjti qëndrim i tymosur, tani të gjitha të shkallëzuara në HD mahnitëse
100+ nivele, të rimastruara me azhurnime grafike befasuese dhe kontrolle të përmirësuara të lojërave