PS4 RESIDENT EVIL 2

3 990 L

Një përfytyrim tronditës i një klasike horror – Bazuar në versionin origjinal të tastierës PlayStation në 1998, loja e re është rindërtuar plotësisht nga themeli për një përvojë më të thellë narrative
Një perspektivë krejt e re-Modaliteti i ri i kamerës mbi supe dhe skema e modernizuar e kontrollit krijon një pamje më moderne të përvojës horror të mbijetesës dhe u ofron lojtarëve një udhëtim nëpër korsinë e kujtesës me mënyrat e lojës origjinale nga lëshimi i vitit 1998

3 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 121030 Kategori: , ,