PS4 Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay

5 489 L

Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay

Çdo qenush është këtu – luaj si Chase, rrënoja, marshall, Everest, skye, rocky, zuma dhe tracker.

Eksploron Adventurat- Merrni 7 misione super-heroike për të Shpëtuar miqtë dhe për të shpëtuar ditën. Plus 7 mini-lojëra argëtuese !

S’ka stok

SKU: 125140 Kategori: , ,
  • Përdorni fuqi të fuqishme – luani si Pups dhe përdorni fuqitë e tyre të fuqishme për të krijuar vorbulla ere , përdorni mjetet Energy Super, ngrini gjërat më të rënda dhe më shumë!
  • Bashkohuni në dyshe – dy persona mund të luajnë në modalitetin e bashkëpunimit në të njëjtin ekran.