PS4 NBA 2K21 Mamba Forever Edition

6 990 L

NBA 2k21 është duke bërë gati një përmirësim të gjeneratës së re, por ty të duhet të bleshë edicionin Mamba Forever që ta aksesosh këtë ndryshim. Do të mund të luash NBA 2k21 në PS4, XboxOne, PS5 dhe Xbox Series. 2K Sports krijuan edicionin Mamba Forever në kujtim të Kobe Bryant. Ky edicion u lancua pasi vetëm nëpërmjet kësaj mënyre ti mund të përfitosh upgraden falas dhe procesi të ruhet.

6 990 L

Shto në shportë
Bli Tani
SKU: 124271 Kategori: , , ,